februari 20

0  opmerkingen

Zonnestroom Uit Zonnepanelen Werkt!

Door  Robert van de Pas

februari 20, 2014

zonne energie, zonnepanelen, zonnestroom

Zonnepanelen En Eigen Zonnestroom Produceren

U stelt zich al de kan ik door middel van Zonnestroom mijn eigen Energie produceren. Het antwoord is snel en eenvoudig te beantwoorden; Ja dat kan heel eenvoudig met Zonnepanelen en een omvormer die gelijkstroom komende uit de zonne-energie omzet in de bruikbare wisselstroom. U kunt bij een hogere opbrengst terugleveren aan de energie maatschappij maar u kunt deze eventueel ook zelf opslaan in accu’s.

Ben Ik Nu Mijn Eigen Energieproducent?

Uw energiemaatschappij heeft in ieder huis een kabel binnen liggen in uw meterkast met daaraan een meter gekoppeld. Via deze kabel krijgt u elektriciteit aangeleverd door uw energieleverancier. Heeft u nu zelf zonnepanelen op uw dak of in uw tuin, dan bent u deels uw eigen energieproducent. Hierbij geldt dat u altijd eerst uw ‘Eigen’ duurzame zonnestroom verbruikt en wanneer u meer energie nodig heeft dan uw zonnepanelen produceren! Dan gebruikt u weer vanzelf de energie van uw energiemaatschappij.

Maximaal Profiteren Van Onze Zonnepanelen Willen We Allemaal Maar Hoe?zonnepanelen

We willen allemaal zo goedkoop mogelijk , zoveel als mogelijk verdienen. Het is dan ook van belang dat de zonnestroom die u zelf produceert veel goedkoper is dan de stroom die u van uw energiemaatschappij koopt. Het is dan ook heel belangrijk dat we het maximale uit de zonnepanelen halen. Omdat te kunnen doen hebben we als basis al een kwalitatief goede omvormer nodig die is berekent op de maximale efficiëntie.

Is mijn dak geschikt voor Zonnepanelen?

Gemiddeld genomen kunnen er op ieder dak zonnepanelen geplaatst worden. Dat kan namelijk op vrijwel ieder type dak, van een hellend dak of kap tot op een plat dak en carport. Om een optimaal rendement zijn er natuurlijk wel enkele voorwaarden waaraan de ligging van de zonnepanelen dienen te voldoen. Zo heeft het ideale dak een helling van 30-35 graden, is er geen schaduw en is de helling van het dak naar het zuiden gericht. Heet uw dak een helling die groter of kleiner is, of heeft uw dak een andere richting bijvoorbeeld zuidwest of zuidoost of anders west en oost. Ook voor deze daken is het nog steeds erg rendabel en verdienstelijk om zonnepanelen op het dak te leggen.

Zonnestroom Werkt

U heeft gezien dat we vrij eenvoudig zonnestroom kunnen opwekken door middel van zonnepanelen.
U kunt op de website ZONNESTROOMWERKT.NL nog meer eenvoudige uitleg vinden over hoe een zonnestroom installatie eigenlijk werkt en of we zelf ook maar eens meer bewust moeten zijn van Duurzame Energie en werken aan een Schoner Milieu.

[youtube url=”http://youtu.be/YMLDYD2yvds” width=”600″ autoplay=”1″ disablekb=”1″ rel=”0″ showsearch=”0″]

Heeft u nog vragen of bent ook u geïnteresseerd in Zonnepanelen of een zonnestroom installatie neem dan gerust contact met ons op.

 

zonnepanelen | zonepanelen aanschaffen

Robert van de Pas

Over de auteur

Met meer dan 20 jaar kennis ervaring in diverse richtingen van de installatietechniek gaan wij dan ook zelden een klus uit de weg, of verkopen we nee tegen de klant. Door onze Analytische benadering en heldere kijk op een project of voorkomende problemen hebben wij dan ook voor u de meest passende, efficiënte en simpele oplossing.....

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Leid uw bezoekers naar een duidelijke actie onderaan de pagina

>