januari 3

0  opmerkingen

Laadpaal Voor Auto Nodig

Door  Robert van de Pas

januari 3, 2017

laadpaal, meterkast

Laadpaal Nodig Voor Uw Auto?

Of overweegt u om een elektrische auto te kopen en weet u niet meteen waar te beginnen.

Het kopen van een elektrische auto is hoofdzakelijk interessant voor het bedrijfsleven. Maar we zien ondertussen ook steeds meer particulieren een elektrische auto kopen. Het gaat hier meestal om een jong gebruikte auto die redelijk betaalbaar zijn in de aankoop.

Maar moet ik nu zelf een Laadpaal kopen?ev box paselektra

Indien u een gebruikte auto koopt moet u in de meeste gevallen zelf voor een laadpaal zorgen; U zult dan wel even goed moeten informeren welke laadpaal voor u het meest interessant is.  Gezien er vele mogelijkheden zijn in opties bij het aanschaffen van een laadpaal zoals communicatiemodules, kWh meters, autostart en vele vermogens verschillen bij het opladen.

Bij het maken van een keuze is het ook belangrijk dat je laat controleren welke mogelijkheden er zijn ten aanzien van de elektrische aansluiting. Dit kun je het beste door een elektricien laten controleren, welke de meterkast op uitbreiding kan controleren en het uit te breiden vermogen hiervan.

Indien u de mogelijkheid heeft om via uw baas te declareren, dan is het verstandig dat u een laadpaal aanschaft met een communicatie module en een kWh meter. Het verbruik wordt dan automatisch via de service desk aan uw baas door gerekend en aan u uitbetaald.

Zijn Laadpalen Gevaarlijk? uitgebrand stopcontact

Vaak wordt de vraag gesteld of een laadpaal wel veilig is in verband met het stroomverbruik wat wordt weggetrokken. Nou ons antwoordt hierop is heel simpel; Laad u een laadpaal installeren door een elektricien, dan zal deze de veiligheid vanaf de meterkast moeten kunnen garanderen. Hij zal u dan ook enkel een vaste laadpaal als muurmodel, zuil of op een paal verkopen. Een losse laadunit die overal in een stopcontact kan worden geplugd is namelijk gevaarlijk en zorgt voor vele uitgebrande stopcontacten. Dit ligt overigens niet aan de laadunits maar aan de stopcontacten die het hoge stroomverbruik en temperatuur niet aan kunnen.

Koop dus altijd een Laadpaal met een vaste aansluiting

U zult nog ongetwijfeld vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Robert van de Pas

Over de auteur

Met meer dan 20 jaar kennis ervaring in diverse richtingen van de installatietechniek gaan wij dan ook zelden een klus uit de weg, of verkopen we nee tegen de klant. Door onze Analytische benadering en heldere kijk op een project of voorkomende problemen hebben wij dan ook voor u de meest passende, efficiënte en simpele oplossing.....

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Leid uw bezoekers naar een duidelijke actie onderaan de pagina

>