december 12

0  opmerkingen

Easy Alarm Lobeco

Door  Robert van de Pas

december 12, 2012

Elektricien

Easy Alarm set voor particuliere en zakelijke markt


Een volledig draadloos beveiligingssysteem dat eenvoudig en in korte tijd is te installeren is een uniek gegeven. De professionele en trendy Easy Alarm set heeft het allemaal. Alle componenten uit de set zijn draadloos uitgevoerd tot en met het design LCD bedienpaneel aan toe.

 

Inbrekers! Geef ze geen kans…!!

De Easy Alarm set is voorzien van componenten waarmee een professionele beveiligingsinstallatie kan worden geïnstalleerd. De bewegingsdetectoren doen geen enkele concessie als het op veiligheid aankomt. Met behulp van de nieuwste analysetechnieken weten de Easy Alarm detectoren exact of een gedetecteerde beweging een persoon is. Optioneel is het mogelijkheid om rookdetectoren of extra afstandsbedieningen op het systeem aan te sluiten.

 

Tijdsbesparing

Easy Alarm doet met recht zijn naam eer aan. Alle componenten zijn volledig voorgeprogrammeerd en in geleerd. Hierdoor is de installatie van het Easy Alarm beveiligingssysteem in zeer korte tijd te realiseren.

 

Design

Het Easy Alarm systeem past niet alleen op uw bezittingen, maar het design bedienpaneel en detectoren gaan ook nog eens discreet op in hun omgeving. Daarnaast biedt het systeem voor elk type deur of venster een ruime keuze aan detectoren.

Lobeco Easy Alarm

 

Verbonden en sturingen op afstand

 

De standaard ingebouwde telefoonkiezer kan er voor zorgen dat de alarmen kunnen worden doorgezonden naar een particuliere meldkamer. Met een optionele GSM-module kan de gebruiker SMS-berichten ontvangen en versturen om het Easy Alarm systeem volledig op afstand te bedienen.

 

De Easy Alarm set bestaat uit:

• 1x beveiligingscentrale 48 zones

• 1x draadloos design LCD bedienpaneel

• 2x draadloze spiegeldetectoren

• 1x draadloos raam-/deurcontact

• 1x afstandsbediening aan sleutelhanger

• 1x draadloze binnensirene

• 1x noodvoorziening 7Ah/12V

• 1x 15 minuten Helpdesk ondersteuning

 

En Natuurlijk Geven Wij U De………


electricien

 

 

 

Belsimpel review

Robert van de Pas

Over de auteur

Met meer dan 20 jaar kennis ervaring in diverse richtingen van de installatietechniek gaan wij dan ook zelden een klus uit de weg, of verkopen we nee tegen de klant. Door onze Analytische benadering en heldere kijk op een project of voorkomende problemen hebben wij dan ook voor u de meest passende, efficiënte en simpele oplossing.....

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Leid uw bezoekers naar een duidelijke actie onderaan de pagina

>