Elektricien Nodig?

elektricien
Bent U voornemens om uw Elektrische installatie, geheel of gedeeltelijk te laten vernieuwen. Of wilt U misschien alleen de Groepenkast laten vervangen omdat er al jaren alleen maar is bij geplugd.  Voor vervangende of geheel nieuwe installaties bent U bij ons aan het juiste adres. Heeft U een Storing of Regelmatig een over belasting.

LEES MEER

Zonne-Panelen En Duurzame Energie

zonnepanelen
Zonnepanelen zetten de Zonne Energie op een Zonnepaneel om in Elektriciteit; Stroom zoals we het in de volksmond noemen. Het is ondertussen een hot item geworden om zelf je gratis energie op te wekken met behulp van de zon en daar ook nog voor betaald krijgen ook.  De Zonnepanelen hebben een Garantie van 25 jaar, wat in de Praktijk dus inhoud dat u wel tot 40 jaar Geld kunt verdienen aan uw Zonnepanelen. Stel u voor binnen 9 jaar uw systeem terug verdienen en daarna nog eens 3 maal de inleg..

LEES MEER

Services

elektricien zonnepanelenAanleggen / Vervangen Volledige Elektrotechnische Huisinstallaties.
Vervangen / Uitbreiden Groepenkast.
Analyseren / Oplossen Van Storingen.
Onderhoud Zonnepanelen PV Installaties.
Aardpennen Slaan / Aarding Stopcontacten.
Vervangen / Vernieuwen Bedrading.
Beveiligingssystemen / Netwerken Aanleggen.

Over Ons

Met meer dan 15 jaar kennis ervaring in diverse richtingen van de installatietechniek gaan wij dan ook zelden een klus uit de weg, of verkopen we nee tegen de klant. Door onze Analytische benadering en heldere kijk op een project of voorkomende problemen hebben wij dan ook voor u de meest passende, efficiënte en simpele oplossing.

LEES MEER